• Zakelijk vervoer

  Zakelijk vervoer

  De wagens van Ozer Taxi Lelystad zijn zeer luxueus uitgevoerd en uitermate geschikt voor zakelijk vervoer.

  Zakelijke relaties kunnen op factuur onze taxidiensten huren.

  Bel nu: +31(0)630018662

Zakelijk vervoer Lelystad en omgeving Flevoland
Taxi Lelystad biedt naast particuliere ook zakelijke dienstverlening. Deze dienst is speciaal voor bedrijven. Wij bieden onze zakelijke relaties de mogelijkheid om op factuur onze taxi te huren. Wij zenden u dan na de taxi rit een factuur, zodat uw zakelijk cliënten niet contant hoeven te betalen in de taxi. U ontvangt van ons altijd een factuur.

Kwaliteit, perfectie, service en discretie zijn de sleutelwoorden die Taxi Lelystad naleeft bij het uitvoeren zakelijke vervoer, directievervoer, contractvervoer etc. De wagen, chauffeur en de route worden tot in detail voorbereid en verzorgd of eventueel naar uw eigen specifieke eisen en wensen uitgevoerd. Natuurlijk is het ook mogelijk om met uw eigen voertuig vervoerd te worden of een voertuig naar wens. Zoals een Mercedes S-klasse of BMW 7-serie. Vraag naar de voorwaarden voor zakelijk vervoer.

Luxueus
De wagens van Taxi Lelystad zijn zeer luxueus uitgevoerd en uitermate geschikt voor zakelijk vervoer in Lelystad en omgeving Flevoland. Zowel voor- als achterin is de wagen voorzien van hoofdsteunen en leesverlichting, zodat u ook achterin verzekerd bent van optimaal comfort en ook ’s avonds ongestoord kunt werken. Om het comfort te verhogen zijn al onze wagens voorzien van een automatische transmissie, airconditioning en telefoon, alsmede geavanceerde GPS-navigatiesystemen welke de chauffeurs ondersteunen bij het bepalen van de meest optimale route.

Gemak en comfort
Ook zullen er dagen zijn dat u misschien niet zelf achter het stuur wilt plaatsnemen. U wilt de reistijd misschien gebruiken om te ontspannen, een belangrijke afspraak voor te bereiden of om telefonisch uw zaken af te handelen. Misschien bent u gewoon te vermoeid en wilt u geen risico’s nemen. Heeft u een bedrijfsborrel gehad en u kunt geen auto meer rijden, wij halen u en uw auto op en brengen u uw auto veilig thuis. Wat de reden ook is, in alle gevallen kunt u uw wensen en voorkeuren aan ons kenbaar maken. Wij zorgen voor comfortabel, veilig, zorgeloos en zakelijk vervoer in Lelystad en omgeving Flevoland.

Het kan ook voorkomen dat uw zakelijke relatie uit het buitenland komt. U wil natuurlijk dat uw relatie perfect ontvangen wordt op de luchthaven. Uiteraard zullen wij uw visitekaartje zijn!Zakelijk vervoer Lelystad Taxi

Reserveer nu
Reserveer 24 uur voor aanvang uw zakelijk vervoer bij  Taxi Lelystad. Wij regelen de rest voor u! Na schriftelijke/mail bevestiging zullen wij u een specificatie van de kosten zenden, zodat u achteraf niet met verrassingen komt te staan.
Neem direct contact met ons op.

 

Comments are closed.

 • Over Ozer Taxi

  Wij hebben dit Taxibedrijf in Lelystad opgericht, omdat wij vinden dat er in Lelystad te weinig comfortabele taxi’s rondrijden. In de nieuwe Mercedes E-Klasse, Volvo en BMW bieden wij u een veilige, comfortabele en luxe taxiritten aan in Lelystad en omgeving. Met ervaren chauffeurs komt u altijd op tijd aan op uw eindbestemming. Taxiservice in de regio: Lelystad, Almere, Harderwijk, Swifterbant, Dronten, Biddinghuizen, Lelystad Haven, Kampen, Urk, Elburg
 • Stay Connected

 • betaalmiddelen Ozer Taxi Lelystad    *Op verzoek
Hoofdmenu