• Trouwauto

  Trouwauto

  Ons chauffeur zal de hele dag aanwezig zijn om de bruid en bruidegom te vervoeren.

  Wij zullen de uiterste zorg dragen voor uw bruiloft vervoer.

  Bel nu: +31(0)630018662

Trouwauto en VIP-vervoer in Lelystad en omgeving
Uw trouwdag is misschien wel de mooiste en belangrijkste dag in uw leven. Een dag die u niet wil vergeten. Dat kan bij Taxi Lelystad! Uw trouwdag vraagt om bijzonder vervoer, dat spreekt natuurlijk voor zich. Wij bieden u, de nieuwste Mercedes-Benz E-Klasse. Natuurlijk kunt u ook een ander trouwauto kiezen. Laat ons weten welk merk en model u wilt en wij regelen het voor u.

Wij zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken om uw trouwauto. Uw wensen is onze verantwoordelijkheid. Ons chauffeur zal de hele dag aanwezig zijn om de bruid en bruidegom te vervoeren. Wij zullen de uiterste zorg dragen voor uw bruiloft vervoer. U kunt vrijwel iedere auto bij ons huren en is altijd inclusief chauffeur. De trouwauto wordt naar  uw wens versierd.

luxueus 
Standaard in onze beschikking is de nieuwe Mercedes-Benz E-klasse, BMW 5-serie en Volvo. U kunt uiteraard ook een Mercedes S-klasse of BMW 7-serie of een voertuig naar wens huren. U hoeft niet perse het huwelijks bootje in  te stappen voor speciaal vervoer. Het kan zijn dat u voor een speciale dag, luxueus vervoerd wil worden. Denk hierbij aan uw vervoer naar uw eindexamenfeest, verjaardag, huwelijksjubileum etc.

Trouwauto huren Lelystad en Flevoland?
U vraagt het en wij leveren de geschikte taxi.  U zult vervoert worden als een VIP op deze onvergetelijke dag. Voor uw bruiloft/VIP vervoer kunt u makkelijk vooraf afrekenen. U ontvangt van ons een factuur, zodat niet hoeft af te rekenen in de taxi.
Neem contact op voor al uw vragen en mogelijkheden.

 

 

Comments are closed.

 • Over Ozer Taxi

  Wij hebben dit Taxibedrijf in Lelystad opgericht, omdat wij vinden dat er in Lelystad te weinig comfortabele taxi’s rondrijden. In de nieuwe Mercedes E-Klasse, Volvo en BMW bieden wij u een veilige, comfortabele en luxe taxiritten aan in Lelystad en omgeving. Met ervaren chauffeurs komt u altijd op tijd aan op uw eindbestemming. Taxiservice in de regio: Lelystad, Almere, Harderwijk, Swifterbant, Dronten, Biddinghuizen, Lelystad Haven, Kampen, Urk, Elburg
 • Stay Connected

 • betaalmiddelen Ozer Taxi Lelystad    *Op verzoek
Hoofdmenu