• Taxi reserveren?

  Taxi reserveren?

  "Ik rijd graag met Ozer taxi omdat ze altijd op tijd zijn en de chauffeur bijzonder vriendelijk is."

  Dhr. Touber, Chief Operating Officer, Volvo Ocean Race

  Bel nu: +31(0)630018662
 • Taxi reserveren?

  Taxi reserveren?

  Reserveer 24 uur van te voren en profiteer van 20% tot 50% korting.

  Bel nu: +31(0)630018662

Taxi in Lelystad en omgeving Flevoland
Zoekt u een taxi in Lelystad en omgeving Flevoland? Taxi Lelystad brengt u van van deur tot deur in heel Flevoland. Wij hebben vakkundige, betrouwbare taxi-chauffeurs tegen scherpe tarieven, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Service en stiptheid staat bij ons centraal. Onze chauffeurs zijn zeer ervaren in de taxi regio Lelystad. Ook voor groepsvervoer, Schiphol-taxi en zakelijk contract-vervoer staan wij u van dienst.

Wij doen ons uiterste best om u een uitstekende service te verlenen. Zo wordt u rechtstreeks gebracht en niet met andere passagiers gecombineerd. Taxi Lelystad brengt u direct van uw huis/hotel of bedrijf tot voor de vertrekhal van het Lelystad Airport tegen zeer scherpe prijzen. Dit bespaart gesleep met bagage, hoge parkeerkosten en uw reistijd wordt tot een minimum beperkt.

BetaalmiddelenTaxi in Lelystad en omgeving
Bij Taxi Lelystad kunt op betalen op de manier waarop u het prettig vindt. Wij accepteren:

 • Contant
 • Pin, Creditcard, MasterCard en Visa (graag vooraf even doorgeven)
 • Op rekening (zakelijke klanten)

 

Met een luxe auto comfortabel van A naar B binnen of buiten de regio Lelystad. Een  rit zonder gepuzzel en gedoe. Bij Taxi Lelystad bent u zeker van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.  Stap in een zakelijke taxi van en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat.

Reserveer nu snel en makkelijk online 

Comments are closed.

 • Over Ozer Taxi

  Wij hebben dit Taxibedrijf in Lelystad opgericht, omdat wij vinden dat er in Lelystad te weinig comfortabele taxi’s rondrijden. In de nieuwe Mercedes E-Klasse, Volvo en BMW bieden wij u een veilige, comfortabele en luxe taxiritten aan in Lelystad en omgeving. Met ervaren chauffeurs komt u altijd op tijd aan op uw eindbestemming. Taxiservice in de regio: Lelystad, Almere, Harderwijk, Swifterbant, Dronten, Biddinghuizen, Lelystad Haven, Kampen, Urk, Elburg
 • Stay Connected

 • betaalmiddelen Ozer Taxi Lelystad    *Op verzoek
Hoofdmenu