• Taxi reserveren?

  Taxi reserveren?

  "Ik rijd graag met Ozer taxi omdat ze altijd op tijd zijn en de chauffeur bijzonder vriendelijk is."

  Dhr. Touber, Chief Operating Officer, Volvo Ocean Race

  Bel nu: +31(0)630018662
 • Taxi reserveren?

  Taxi reserveren?

  Reserveer 24 uur van te voren en profiteer van 20% tot 50% korting.

  Bel nu: +31(0)630018662

Tarieven

Taxi Lelystad hanteert naast het standaard instaptarief met tijd en kilometer prijs, ook vaste tarieven voor bepaalde afstanden en services. U weet dan altijd waar u aan toe bent. Reserveren kan per e-mail info@taxi-lelystad.nl of telefoonnummer 06 30 01 86 62.

Onze prijzen zijn voor gewone taxi’s tot 4 personen als volgt:

Standaard tarief

 • Opstaptarief: € 2,80
 • Km-tarief: € 2,08
 • Minuut-tarief: € 0,34
 • Wachttijd per uur € 38,90

Voorbeeld:
U betaald voor het instappen € 2,80, voor iedere kilometer wordt er € 2,08 bijgerekend en voor iedere minuut dat de rit duurt komt er € 0,34 bij. Voorbeeld: U reist een afstand van 5 km en de rit duurt 6 minuten. U betaald het volgende € 2,80+(€2,08*5)+(€0,34*6)= € 15,24.

Bijzondere tarief
Onze tarieven is het goedkoopst als u 24 uur voor aanvang uw taxi reserveert. Dit geldt voor alle ritten buiten Lelystad. U ontvangt minstens 20% korting op het standaard tarief. Deze korting kan oplopen tot 50%.

Taxi Lelystad heeft zeer scherpe prijzen. U reist met een taxi al vanaf € 95,- naar Schiphol. Voor al uw zakelijke* ritten kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvend offerte. De korting die u ontvangt is bij Taxi Lelystad het hoogst. Schipholvervoer is het goedkoopst bij Taxi Lelystad. Dus reserveer uw taxi bij Taxi Lelystad op tijd!

Taxi Lelystad biedt ook ritten aan naar het buitenland. Voor taxi ritten langer dan 350 km naar het buitenland, verzoeken wij u minimaal 48 uur voor aanvang van de rit contact met ons te nemen. Zodat wij uw taxirit kunnen garanderen en een gepast aanbod kunnen geven.

Voor nationale feestdagen gelden er andere tarieven deze zullen nooit het wettelijk bepaalde tarief overschrijden. Onder het begrip zakelijk valt alleen bedrijven en rechtspersonen. Voor onze zakelijke relaties gelden andere voorwaarden.

Comments are closed.

 • Over Ozer Taxi

  Wij hebben dit Taxibedrijf in Lelystad opgericht, omdat wij vinden dat er in Lelystad te weinig comfortabele taxi’s rondrijden. In de nieuwe Mercedes E-Klasse, Volvo en BMW bieden wij u een veilige, comfortabele en luxe taxiritten aan in Lelystad en omgeving. Met ervaren chauffeurs komt u altijd op tijd aan op uw eindbestemming. Taxiservice in de regio: Lelystad, Almere, Harderwijk, Swifterbant, Dronten, Biddinghuizen, Lelystad Haven, Kampen, Urk, Elburg
 • Stay Connected

 • betaalmiddelen Ozer Taxi Lelystad    *Op verzoek
Hoofdmenu