• Schiphol taxi

  Schiphol taxi

  Wij staan altijd klaar voor uw reis naar Schiphol of een andere luchthaven en halen u bij aankomst weer op.

  Bel nu: +31(0)630018662

Schiphol Taxi vanaf 95 Euro
Wilt u gebracht worden naar Schiphol? En ook weer opgehaald worden van Schiphol? Wij staan klaar voor u! Wij staan altijd klaar voor uw reis naar Schiphol of een andere luchthaven en halen u bij aankomst weer op.  Taxi Lelystad is één van de goedkoopste taxibedrijf in Lelystad en omgeving. Wij brengen u tegen een relatief laag bedraag naar uw eindbestemming met onze Schiphol taxi.

Wij wachten u op bij het meeting point, zonder dat u ons hoeft op te zoeken of te wachten. U kunt er op rekenen dat wij keurig op tijd u ophalen van Schiphol. Een enkele rit van Lelystad naar Schiphol kost u maar € 95,-. Neem 24 uur voor vertrek contact met ons op telefoonnummer 0630018662 en wij brengen u naar Schiphol tegen een gunstig tarief.

Schiphol Taxi Lelystad en omgeving
Van Lelystad naar Schiphol € 95,- Schiphol-Taxi-Lelystad
Van Dronten naar Schiphol € 129,-
Van Kampen naar Schiphol € 149,-
Van Emmeloord naar Schiphol € 149,-
Van Urk naar Schiphol € 145,-
Van Lelystad naar Eindhoven Airport € 245,-

Een veilige reis
Bij  Taxi Lelystad staat een veilig reis op de eerste plaats. Wij willen daarom van te voren van u weten hoeveel bagage u meeneemt. In sommige gevallen gaat de veiligheid van onze chauffeur en uw veiligheid voor en kunnen wij een taxirit afwijzen. Wij accepteren alleen handbagage in de ruimte voor passagiers. Verder gaan alle koffers zwaarder dan 10kg in de bagageruimte van de taxi.

Indien u wenst kunt u ook uw vluchtschema bij ons achterlaten. Wij zullen op de dag dat u terugkomt keurig netjes op u wachten bij het Meetingpoint op Schiphol. Alleen maar gemak met ons taxibedrijf. Taxi Lelystad opereert vanuit Lelystad en de omgeving van Lelystad. U kunt dus ook bij ons terecht als u vanuit Almere, Dronten, Emmeloord, Urk, Swifterband, Harderwijk etc. naar Schiphol gebracht wil worden.
Neem contact met ons op voor meer informatie of reserveer direct online.

Comments are closed.

 • Over Ozer Taxi

  Wij hebben dit Taxibedrijf in Lelystad opgericht, omdat wij vinden dat er in Lelystad te weinig comfortabele taxi’s rondrijden. In de nieuwe Mercedes E-Klasse, Volvo en BMW bieden wij u een veilige, comfortabele en luxe taxiritten aan in Lelystad en omgeving. Met ervaren chauffeurs komt u altijd op tijd aan op uw eindbestemming. Taxiservice in de regio: Lelystad, Almere, Harderwijk, Swifterbant, Dronten, Biddinghuizen, Lelystad Haven, Kampen, Urk, Elburg
 • Stay Connected

 • betaalmiddelen Ozer Taxi Lelystad    *Op verzoek
Hoofdmenu