Over ons

Het Team
Wij zijn een echte familiebedrijf daarom bestaat het team van  Taxi Lelystad bestaat uit 5 personen. Namelijk uit vader en zijn 4 zonen. Wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk van taxidiensten te voorzien.

Wij hebben dit bedrijf opgericht, omdat wij vinden dat er in Lelystad te weinig comfortabele taxi’s rondrijden. In de nieuwe Mercedes E-Klasse, Volvo en BMW bieden wij u een veilige, comfortabele en luxe ritten aan. Met ervaren chauffeurs komt u altijd op tijd aan op uw eindbestemming. Wij zijn altijd professioneel en luisteren goed naar onze klanten. Daar draait het uiteindelijk om in de taxi branche.

De chauffeurs van Taxi Lelystad zijn allen zeer ervaren met een goede tot uitstekende stratenkennis. Dienstverlening, representativiteit, service, hulpvaardigheid en vriendelijkheid zijn begrippen die voor ons vanzelfsprekend zijn. Bij ons kunt u, op aanvraag, betalen met een pinpas, Mastercard of Visa. Wij zullen altijd ons best doen om u op een prettige en gezellige te vervoeren van A naar B.

Speerpunten
Onze belangrijkste speerpunten van onze taxiservice zijn:
– Stiptheid qua ophalen
– Representatieve en veilige wagens
– Mogelijkheid tot zakelijk en/of exclusief vervoer
– Ervaren, vriendelijke en behulpzame chauffeurs
– Betrouwbaar, veilig en kwalitatief vervoer tegen een marktconforme prijs.

Kortom wij zijn uw taxibedrijf in Lelystad en omgeving!

Comments are closed.

  • Over Ozer Taxi

    Wij hebben dit Taxibedrijf in Lelystad opgericht, omdat wij vinden dat er in Lelystad te weinig comfortabele taxi’s rondrijden. In de nieuwe Mercedes E-Klasse, Volvo en BMW bieden wij u een veilige, comfortabele en luxe taxiritten aan in Lelystad en omgeving. Met ervaren chauffeurs komt u altijd op tijd aan op uw eindbestemming. Taxiservice in de regio: Lelystad, Almere, Harderwijk, Swifterbant, Dronten, Biddinghuizen, Lelystad Haven, Kampen, Urk, Elburg
  • Stay Connected

  • betaalmiddelen Ozer Taxi Lelystad    *Op verzoek
Hoofdmenu